Избрани Новини

Бойко Борисов: Народът не трябва да се въвежда в заблуждение (видео)

Борисов проведе среща с Асоциацията на организациите на българските работодатели

Категорични сме, че плоският данък трябва да остане. Всички други интерпретации не граничат със здравия разум. Колкото повече икономиката дърпа напред, толкова повече се увеличават и заплатите, и пенсиите. Всяка една цифра от нашата програма съвпада с разчетите, които бизнесът има и за минимална, и за средна заплата. Цифрите ни са точно такива, каквито са. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след края на срещата с Асоциацията на организациите на българските работодатели, която се проведе в сградата на Асоциация на индустриалния капитал в България.
„Притеснението ми е, че трудно ще се направи правителство. Спекулациите не ни тревожат, но фактите са такива”, отбеляза Борисов.

Той коментира и вчерашното гласуване на лидера на ПЕС Сергей Станишев за СЕТА. "Надявам се, че хората, които се подготвят да управляват България, няма да се объркат. Тези неща се говорят от година и точно когато зелената лампичка ти свети, да се объркаш, мисля, че не е сериозно. Народът не трябва да се въвежда в заблуждение. За мен объркване няма. Направено е целенасочено. Ако могат да заблудят някой друг човек, да го заблудят", подчерта Борисов.

На срещата присъстваха Васил Велев, председател на УС и Никола Зикатанов и Кънчо Стойчев – заместник-председатели; от БСК (Българската стопанска камара) – Сашо Дончев, председател на УС, Божидар Данев – изпълнителен председател и Димитър Бранков – заместник-председател; от БТПП (Българска търговско-промишлена палата) – Цветан Симеонов, председател на УС и Васил Тодоров – главен секретар; от КРИБ (Конфедерация на работодателите и индустриалците в България) – Николай Вълканов и Боряна Манолова – членове на УС и Румяна Георгиева – парламентарен секретар.   От своя страна Борисов бе придружен от Томислав Дончев, Делян Добрев и Владислав Горанов.

Среща с Асоциацията на организациите на българските работодатели.

Публикувахте от Бойко Борисов в 16 февруари 2017 г.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов