Избрани Новини

Роксана за романтиката, любовта и радостното очакване

Певицата от Кнежа разкрива, че е в четвъртия месец и всички в нейното семейство са много щастливи

Роксана е окрилена от любов и се радва на нежната подкрепа на своя любим Александър. Двамата влюбени ще стават родители, а за изпълнителката на музикална компания “Пайнер” това ще е втора рожба. За романтиката, любовта и радостното очакване Роксана разговаря с водещата Петя Костуркова в новия брой на предаването “Звездно”. Певицата разкрива, че е в четвъртия месец и всички в нейното семейство са много щастливи. В самата нея се борят различни чувства, но с всеки изминал ден свиква все повече с промяната:

“Каквото и да говорим, след 15 години отново ставам майка и в мен се блъскат всякакви чувства, странно ми е, направо ми е ново. Първият път съм била дете, сега приемам майчинството като зряла жена.”

Роксана споделя, че кара лека бременност, похапва си всичко и не смята да спира с концертните си изяви почти до края:

“Ако си остана в къщи, ще изпадна в депресия. Отсъствието от сцената ще ми се отрази много зле, защото аз винаги съм казвала, че ако спра да пея, ще полудея. Не знам как ще се чувствам в последните месеци, но ако съм добре, ще си пея. Подкрепям избора на Емилия, която роди и почти веднага се върна към сцената”, допълва още Роксана.

Певицата разказва в “Звездно”, че за бебето ще се грижи свекървата, която е прекрасна. Всички в семейството ще се включат, с каквото могат. Относно пола на бебето, почти 90 процента е сигурно, че ще е момче. За името Роксана няма колебание, че ако е момче, ще е Александър, а ако е момиче - ще се казва Александра. Големият син на певицата е изключително щастлив и се вълнува, колкото и бъдещите родители. Чака с нетърпение новия член на семейството и обещава, че много ще помага.

Плановете на Роксана и Александър за сватбеното им тържество, предвид деликатното състояние на певицата, не остават променени. Двамата са планирали сватбата им да се състои на 27 юли и в момента са в трескава подготовка. Александър дори е измислил модела на булчинската рокля на своята прекрасна годеница. В “Звездно” Роксана с вълнение си припомня и момента, в който нейният любим е коленичил да й поиска ръката с годежен пръстен, както повелява традицията:

“Той ми го подари в момент, в който въобще не съм очаквала. Беше много романтично. Аз по принцип много трудно се изненадвам, но този път наистина се шокирах. Загубих ума и дума, и не знаех какво да кажа пред толкова много хора. Бяхме на мое участие, на едно сватбено тържество”, споделя Роксана.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов