Избрани Новини

В Симитли обсъдиха трудовия пазар в Кипър и Гърция

За трудовите дестинации се търсят певци и спасители

Условията за работа и живот в Кипър и Гърция представиха на информационна среща  с регистрираните безработни в Симитли, съобщиха от местната администрация. Организатор на срещата бе Дирекция Бюро по труда –Благоевград, филиал Симитли начело с Митя Димитров и посредническа фирма за намиране на работа в чужбина.

Присъстващите дискутираха условия за работа и живот в Кипър и Гърция. Освен работа в ресторантьорството се търсят и маникюристки, певци, музиканти, спа терапевти, спасители рецепционисти и пикола. Работодателите предлагат безплатна храна и квартира.

На 12 февруари (неделя) от 10:00 часа, фирмата, съвместно с Дирекция Бюро по труда, организират среща с гръцки работодатели и желаещи за работа в град Благоевград в офиса на фирмата на адрес ул. „Тодор Александров“ 23.

Десетки млади хора дойдоха на срещата, която даде много насоки и насърчи желаещите регистрирани безработни да пробват късмета си в чужбина. След нея имаше доста обнадеждени, които вече крояха планове за трудовото си бъдеще.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)