Избрани Новини

Борисов: Направете изборите така, както ние направихме президентските

Призовавам ви да разровите всичко, което има по министерствата, за да може тази спекулация да се прекрати

Надявам се да разровите всичко, което има по министерствата и ако има нещо, което ви притеснява, да го предадате директно на прокуратурата, заяви Бойко Борисов по време на церемонията по встъпване в длъжност на служебното правителство.

Пожелавам да направите изборите така, както ние направихме президентските, без никаква манипулация, добави премиерът в оставка на служебния кабинет.„Пожелавам ви сърдечно успех. Народът поиска нови лица, нов вид управление. И се съобразихме с това, което изборите дават като резултат. Много пъти в живота това, което си пожелаеш, става реалност. Това, което президентът Радев каза пред парламента, сега има редкия шанс да го изпълни. Действително му пожалвам успех. Ако има нещо, което ви притесни, не само да го осветлявате, директно на прокуратурата да го предавате. В тези две години искам да благодаря на всички вас. Положихте толкова много усилия“, заяви Борисов и добави, че сегашното правителство е работило денонощно.
Той благодари на министрите си за работата през двете години на управление.

Само ще се радвам да виждам държавата по-силна, по-консолидирана, с повече разум и мисля, че в последните седмици ние успяхме да покажем, че вървим в тази насока, каза премиерът в оставка.

Г-жа Нинова положи големи усилия да спечели изборите. Не знам защо се срамува от вас, и казва че няма нищо общо с вас - според мен не е правилно. Всички ние стискаме палци на Григор Димитров, каза в края на речта си Борисов. Ако имате нужда от помощ - кажета. Направете изборите така, както ние направихме президентските - никой не се оплака. По най-демократичен път се идва на власт, по демократичен се отива, каза последно Борисов.







Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)