Избрани Новини

Подготвят трасетата за стартовете за Световната купа по сноуборд

Трасетата за състезанията са край Бъндеришка поляна и на писта "Томба"

Започна подготовката на трасетата за стартовете за Световната купа по сноуборд, които ще се състоят на 3, 4 и 5 февруари в Банско. Това съобщи за БТА маркетинг директорът на скизона "Банско" Иван Обрейков от дружество "Юлен".

Трасетата в пиринския курорт за състезанията в паралелния слалом, бордъркроса и паралелния гигантски слалом са край Бъндеришка поляна и на писта "Томба" и ще са видими за всички зрители във финалната зона, уточни Обрейков. Българската федерация по ски и домакините от "Юлен" АД обявяват свободен вход на трибуните и финалната зона за дебюта на Банско в Световната купа по сноуборд. Състезанията с участието на най-добрите сноубордисти в света при мъжете и жените ще могат да бъдат гледани на живо само срещу закупен билет за кабинковата въжена линия или валидна лифт карта, уточни Обрейков.

България ще бъде представена в голямото спортно събитие от носителя на Големия кристален глобус в паралелните дисциплини Радослав Янков и българската прима в сноуборда - трикратната победителка в стартове за Световната купа и пета от олимпиадата в Сочи Александра Жекова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)