Избрани Новини

Днес ЮЗУ стартира кандидатстудентската си кампания с електронни изпити

Желаещите могат да се явят на изпити през месеците февруари, март, април и юни

Югозападният университет „Неофит Рилски“ в Благоевград дава начало на кандидатстудентската си кампания за учебната 2017/2018 година. Желаещите да се обучават в ЮЗУ „Неофит Рилски“ могат да се явят на изпити през месеците февруари, март, април и юни.

Официалният старт на кампанията ще бъде даден на 1-ви февруари 2017 година с електронно изпитване. За да се явят на изпит, кандидат-студентите е необходимо да представят заявление по образец и квитанция за платена такса за конкурсен изпит. Документите се подават в Учебен корпус № 1 на Университета (зала 1102А); онлайн (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидат студентските бюра в страната. Подаването на заявления онлайн за конкурсни изпити приключва най-късно два дни преди крайните срокове за подаване на документи в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Указания за кандидатстване онлайн може да намерите на адрес: http://ksk.swu.bg. 

Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи най-късно един ден преди обявените срокове за подаване на документи в ЮЗУ „Неофит Рилски”.Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди началото на изпита. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.Електронните изпити ще се провеждат от 1.02.2017 г. до 16.06.2017 г. всеки работен петък и от 19.06.2017 г. до 05.07.2017 г. всеки ден. Срокът за подаване на заявление за писмено изпитване (тестова форма) за кандидатстудентската сесия през месец март е от 13.03.2017 г. до 23.03.2017 г. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов