Избрани Новини

Нова организация за раздаването на безплатните винетки в Благоевград

Тя е за хора с увреждания в община Благоевград

От днес в община Благоевград започна раздаването на безплатни винетни стикери на лица с увреждания и семейства, отглеждащи деца с увреждания за 2017 година,  съобщи за Радио Благоевград Емилия Халилова, дирекция „Социално подпомагане“.Тя уточни, че от 13 януари безплатните винетки взимат лицата, които са  депозирали заявления през месец декември 2016 година.

За улеснение на гражданите дирекцията е направила организация за приема на заявления на винетни стикери и за раздаването им.

Приемането на заявления ще бъде  в Центъра за информация и услуги, на партера в сградата на община Благоевград, а раздаването на безплатните винетни стикери  се осъществява в стая 521, на 5 етаж в сградата на общината. С цел да не се забавя приемът на документи  и предаването на безплатните винетки е осигурен  свободен достъп на гражданите  от лявата страна в сградата, информират от дирекция „Социално подпомагане“ Благоевград.  Тази организация ще важи  от днес -13 януари до 3 февруари. Раздаването на безплатни винетни стикери за 2017 година в общините Симитли и Кресна ще стартира от 16 януари, каза Емилия Халилова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов