Избрани Новини

Кметът на декадата е Апостол Апостолов

Признанието дойде от телевизия "Евроком"

Апостол Апостолов, кметът на община Симитли, е кметът на десетилетието. Респектиращото и задължаващо го отличие е от гражданите, зрители на телевизионния формат „Кметовете на България”. Статуетка „Кмет на десетилетието” му бе връчена по обяд лично от продуцента на предаването на телевизия „Евроком” Снежана Драмджиева.

"Вече повече от десетилетие работа, желание за работа и инициатива на мен и моя стабилен екип – това е заслужило това високо отличие. Разбира се, доверието на жителите на общината и подкрепата им, на която разчитаме от 2004 година. Вярвам, че за повече от десетилетие начело на общината всеки се е усетил по-добре, по-уютно в дома си, в дома ни – община Симитли“, отбеляза Апостолов.

"Зная, че телевизиите, медиите имат достатъчно задълбочен поглед върху работата на всички кметове в България и вярвам, че изборът за връчване на приза е направен в условия на прецизност и основателна критичност към всеки от претендентите за „кмет на десетилетието”, допълни Апостолов.”

Желание за работа, инициатива и идея за развитие, нови проекти, инвестиция в бъдещето на община Симитли- децата. Това е в плановете на кмета на десетилетието за следващото десетилетие. "Искам децата ни да бъдат тук когато остаряваме. Тук, на любимо родно място и вярвам, че ще се връщат у дома, където и да отидат. Натам са насочени усилията ни в ежедневната работа“, казва още Апостолов, който за втори път получава отличие от „Кметовете на България“, съобщиха от Община Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)