Избрани Новини

Още сняг и вятър днес

Максималните температури ще са между минус 13° и минус 8°

През следващото денонощие ще бъде предимно облачно. През деня превалявания ще има главно в източните райони и в Предбалкана. Ще е ветровито, с умерен до силен вятър, в западната половина от страната от запад-северозапад, а в източната - от север, но до края на деня и в източните райони вятърът ще се ориентира от северозапад. Минималните температури ще са между минус 16° и минус 11°, а максималните минус 13° и минус 8°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще е малко по-високо от средното за януари.

Над планините ще е облачно, с валежи от сняг, в Стара планина и значителни. Ще духа умерен, в масивите от Източна България силен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще около минус 16°, на 2000 метра - минус 19°.

Над Черноморието ще е облачно и с временни прекъсвания ще превалява сняг. Ще духа силен северен вятър, който до края на деня ще се ориентира от северозапад. Ще е студено с максимални температури между минус 10° и минус 8°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала. Температурата на морската вода е 4-5°.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)