Избрани Новини

Радио Благоевград избра Слушател на годината

Това е университетската преподавателка Мария Кавданска

За първи път Радио Благоевград избра Слушател на годината и за 2016-та това е университетската преподавателка Мария Кавданска, съобщиха от медията. Наградата се връчва за споделяне на каузите на Радио Благоевград за утвърждаване и възпитаване на ценности. 

Мария Кавданска е от Благоевград. Член е на Клуба на естетите към Радио Благоевград и посещава всички събития, организирани от Радио Благоевград. Следи всички предавания на Радио Благоевград, участва с мнение по теми, коментирани в предаванията. Чете сайта на медията и е активна във фейсбук страницата на Радиото. С гражданската си позиция и професионални активности поддържа каузи на Радио Благоевград в посока утвърждаване и възпитаване на ценности.

Мария Кавданска е доктор по педагогика. Има дългогодишен стаж като университетски преподавател, педагог, педагогически съветник и методист. Автор и съавтор на над 60 научни публикации – монографии, учебници и учебни помагала на МОН, студии, статии и доклади. Научните й интереси са в областта на предприемачеството, трудово-конструктивната и техническа дейност за деца и ученици, приложното творчество и др.

Наградата на Мария Кавданска за Слушател на годината за 2016г. бе връчена от директора на Радио Благоевград Елисавета Каменичка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов