Избрани Новини

Балетна формация "Жасмин“ с 10 награди от Банско

С награди се завърнаха и ВГ "Звънче“ и ТС "Празник“

От 30 ноември до 4 декември в Банско се проведе XIX Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“. Танцьори, певци, театрални артисти и музиканти от България и чужбина се събраха, за да покажат уменията и талантите си.

Всички групи на Балет „Жасмин“, от най-малките до големи танцьори, групово и с индивидуалните си изпълнения  представиха танци в различни номинации: балет, танцово шоу и хип-хоп. Във всяка от тях спечелиха награди и общо 10 призови места – едно първо, две втори, и седем трети места. Малките балеринки, някои от които за първи път участваха в състезание, смело излязоха на сцената. Средната група - бляскави и очарователни - грабнаха публиката. Големите показаха техничност в различните стилове, грация и красота - това, на което се учат децата в Балетна формация „Жасмин“. След състезанието всички заслужено се насладиха на един прекрасен зимен ден в Банско.

Ръководителят на Балетна формация „Жасмин“ Наталия Попова благодари на всички родители за цялостното финансово осигуряване за участието на децата в състезанието. Тя поздрави и останалите участници от град Сандански за спечелените награди.

Вокална група „Звънче“  с ръководител Здравка Гошевска грабна три приза, а ТС „Празник“ с ръководител Михаил Митрев спечели две първи и едно второ място.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов