Избрани Новини

Младежи от Кюстендилско посетиха Европейския парламент

Животът

03-12-2016, 10:23

Снимка:

Пресцентър на ПП ГЕРБ

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Поканата е на евродепутата д-р Андрей Ковачев

Като изключително полезно и вълнуващо определиха посещението си в Брюксел младежи от област Кюстендил, които имаха възможност да разгледат Европейския парламент по покана на евродепутата д-р Андрей Ковачев.

Младите хора имаха възможност да разгледат отблизо как функционира една от най-важните институции в Европейския съюз, както и да се срещнат лично с еврокомисаря ни Кристалина Георгиева. В рамките на посещението си осемте младежи от общините Кюстендил, Дупница, Сапарева баня и Бобов дол разгледаха Парламентариума, сградата на Европейската комисия и други емблематични места, намиращи се в столицата на Европейския съюз.

По време на визитата младежите присъстваха и на лекция на тема „Представяне на работата и ролята на ЕП в процеса на вземане на решения в ЕС“. След приключването й младите хора от областите Кюстендил, Пловдив, София област, Плевен и Търговище имаха възможност да събеседват и поставят своите въпроси пред д-р Андрей Ковачев, както и пред евродепутатите от групата на ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и Владимир Уручев.

Осемте младежи от област Кюстендил получиха шанса да посетят Брюксел по покана на д-р Андрей Ковачев, след като участваха успешно в онлайн платформа, съдържаща въпроси относно функционирането на ЕС и в частност работата на евродепутата д-р Ковачев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов