Пияна шофьорка получи условна присъда

Обвинената за шофиране в нетрезво състояние жена сключи споразумение с държавното обвинение

Районна прокуратура - Кюстендил постигна условна присъда по водено бързо производство срещу М. Миладинова за престъпление по чл. 343б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 28.10.2016г., в с. Гърляно, обл. Кюстендил, по ПП I-6 при сградата на Областно пътно управление, Миладинова управлявала лек автомобил марка „Фиат". Тя била спряна за проверка от автопатрул на сектор „Пътна полиция" при ОДМВР, който установил, че жената лъха на алкохол, има неясен говор и несигурна походка, съобщава Дарик.

При извършен по надлежния ред тест с техническо средство индикаторната скала на уреда отчела 2.10 на хиляда концентрация на алкохол в кръвта на Миладинова. Съставен й бил АУАН, който тя подписала без възражения, но отказала да даде кръв за лабораторно изследване.
Обвинената за шофиране в нетрезво състояние жена сключи споразумение с държавното обвинение, което съдът одобри. Наложеното й наказание е пет месеца „Лишаване от свобода" с изпитателен тригодишен срок и една година и шест месеца забрана да управлява МПС.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"