Избрани Новини

Дебат "Как новите технологии променят живота и работата” в АУБ

Участват евродепутатите Георги Пирински и Андрей Новаков

Българското училище за политика “Димитър Паница” организира дебат между евродепутатите Георги Пирински и Андрей Новаков и студенти на Американския университет в България за ролята и влиянието на новите технологии върху живота и работата на младите хора, информират от пресслужбата на АУБ. Какви са предизвикателствата и възможностите пред България и ЕС в контекста на развитието на новите технологии и какво е тяхното отражение върху бита, бизнеса и формирането на националната и европейската политика – това са част от въпросите, които ще бъдат дискутирани по време на срещата. 

Събитието ще се състои на 25 ноември (петък) от 13.00 часав зала 103, Академичен център „Балкански“, кампус “Скаптопара” на Американския университет в България, Благоевград. 

Дебатът е част от проекта „Европа и аз“, чиято цел е да провокира интереса и ангажираността на младите българи към работата на Европейския парламент и възможностите за тяхното развитие в рамките на Европейския съюз.

 „Европа и аз“ е проект на Българското училище за политика „Димитър Паница”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския парламент.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов