Избрани Новини

Община Благоевград подкрепя малкия Валентин от Кюстендил

Благотворителен базар ще се проведе днес от 10 до 18 часа

Община Благоевград ще подкрепи и ще се включи в благотворителната кампания в помощ на Малкия-Голям Герой Валентин Зашев от Кюстендил. Той е само на три години, а вече води най-голямата битка - тази за живота си. Благоевград се обединява в негова подкрепа с  благотворителен базар , който ще се проведе на 19.11.2016 г. /събота/ от 10:00 до 18:00 ч. пред МОЛ Ларго.

Лекари установяват тежката диагноза – остра Б-клетъчна лимфобластна левкемия. За лечението на тригодишния Валентин Зашев са необходими 300 хил. евро, като по-голяма част от сумата е набрана до момента.

По време на благотворителния базар всеки може да си купи нещо, да хапне вкусен домашен сладкиш или да дари пари в поставените за целта кутии. Дечица протягат ръце на Валентин и ще изнесат благотворителен концерт, ще има популярни анимационни герои, с които специално нает фотограф ще снима малките им почитатели. И това не е всичко – през цялото време диджей ще осигурява приятна обстановка с любими песни.

Благотворителната акция ще продължи същия ден вечерта в Пиано бара, където се организира коктейл-парти. Там входните такси ще бъдат дарени за каузата. Картина от известен благоевградски художник ще бъде разиграна на търг.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов