Избрани Новини

Софийска вода - ремонти безкрай

Вижте в кои райони временно ще бъде прекъснато водоснабдяването днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. Във връзка с изграждане на шахта и монтаж на водомерен възел в кв. „Димитър Миленков“ №83А, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- кв. “Димитър Миленков“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: последната спирка на автобусите пред №202.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Инж. Иван Иванов“ , жк. „Сердика“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- бул. „Инж. Иван Иванов“, бул. „Иван Евстатиев Гешов“, ул. „Гюешево“, ул. „Костенец“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Фурка“ ъгъла с ул. „Незнайния войн“.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Фредерик Жолио Кюри“ , жк. „Изток“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- по ул. „Димитър Гичев“ от ул. „Фредерик Жолио Кюри“ до ул. „Люлякова градина“;
- ул. „Атанас Далчев“ №12;
- ул. „Фредерик Жолио Кюри“ №15.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Гичев“ ъгъла с ул. „Атанас Далчев “.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Хаджи Димитър“ до бл. 188 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- по ул. „Резбарска“ от ул. „Боруй“ до ул. „Макгахан“, ул. „Баткун“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Резбарска “ бл. 188 на паркинга.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Папрат“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул.“Горска поляна“ от ул.“Папрат“ до ул.“Момино венче“
- ул.“Елин Пелин“;
- по ул.“Лагадина“ от ул. „Елин Пелин“ до ул.“Горска поляна“;
- ул.“Панайот Пипков“ от ул.“Кимчовец“ до ул.“Горска поляна“;
- по ул. „Момино венче“ от №21 до ул. „Горска поляна“, ул. „Бистър ручей“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Горска поляна“ ъгъла с ул. „Панайот Пипков “.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ралица“ с. Кокаляне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- вилна зона „Василица“;
- вилна зона „Китката“;
- вилна зона „Терасите“ - ул.“ Урвич“, ул. „Терасите“,ул. „Могилата“ № 5.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: вилна зона „Китката“ - ул. „Слатин дол“ ъгъла с ул. „Теменуга “.
След реализацията на тези инвестиционни проекит клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с монтаж на изпускател на бул. „Цариградско шосе“ , вилна зона „Врана - Герман“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- по бул. „Цариградско шосе“ - от №166 до ул. „Околовръстен път“
кв. „Врана – Лозен – триъгълника“;
- Сграда на Samsung, Къмпинг „Врана“, Безнзиностанция „Лукойл“, Център за гуми Диана, Институт по Генетика, Павилиони до караулка на КАТ, Военно поделение, Мотел „Черна Котка“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Врана - Лозен“ триъгълника пред „Шоурум Пежо“.
Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Стоян Аргиров“ , вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Акад. Стоян Аргиров“ №30.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Акад. Стоян Аргиров“№30.
Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Подножие“ , кв. „Княжево“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Подножие“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Подножие“ №3.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов