Избрани Новини

Дули чака плевенчани на "Капаро за трима"

Билетите за авторското комедийно представление вече са в продажба

Както вече информирахме, популярният изпълнител и артист Дулислав Дулев, по-известен като Дули, ще зарадва съгражданите си от Плевен с авторско комедийно представление на 18 ноември. Заедно с него на сцената на читалище "Съгласие" ще бъде и добре познатата му музикална половинка - Асен Кукушев.

В постановката "Капаро за трима", която за първи път излиза от София, участват и други популярни лица като Косьо Лунгов, Станислав Пеев, Ева Демирева, Захари Танев и Поли Маркова.

Билетите вече са в продажба на касата на читалище "Съгласие 1869". Цените са от 10 ,12 и 14 лева.

Дули е изключително развълнуван от предстоящата изява в родния си град и приканва плевенчани да посетят постановката, защото забавлението и положителните емоции са гарантирани.

Бизнесмен, боксьор и народен лечител стават жертви на имотна измама и са принудени да съжителстват заедно, докато се опитват да се спасят от подлия хазяин, бившата му жена, агресивен домоуправител-багерист и кокетна съседка. Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат? Всичко това може да разберете само, ако гледате "Капаро за трима".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов