Избрани Новини

В Гоце Делчев започва Седмица на бащата

Тази година за мото са избрали "Баща на място"

В Трето основно училище в гр. Гоце Делчев е традиция през втората седмица на месец ноември да отбелязват „Седмицата на бащата". Тази година за мото са избрали „Баща на място" в чест на най-важното място, което може да заема всеки мъж - до сърцето на децата си и рамо до рамо с партньора си, предаде Дарик.

„През Седмицата на бащата татковците и другите значими за децата мъже могат да открият още повече възможности за щастливи мигове с децата и семействата си, с другите бащи и с приятелите на децата си. Ще търсим мястото на бащите - къде всеки от нас е поставил своя баща, къде виждат себе си днешните татковци, и къде е мястото на бащите в българското общество днес" - разказа психологът на училището Валентин Атанасов.

Във вторник децата ще се включат в рисувателна задача „Значимият човек до мен" и инициатива „Един ден в обувките на татко". В училището ще бъде открит читателски кът за родители. В седмицата са включени футболни срещи на отбори с бащи и деца, засаждане на фиданки и откриване на Детска гора, дискусия „Да бъдеш баща" и семейно кино.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)