Избрани Новини

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посети област Благоевград

На срещите ще присъства председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Благоевград на 2-ри ноември 2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, от евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Андрей Новаков и Андрей Ковачев, както и от депутатите Георги Андонов, Йордан Андонов и Димитър Танев.

В 08:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с жители на Сандански. Те ще се разходят по центъра на града /по площад „България“, ул. „Македония“ до Интерхотел „Сандански“/. Ще ги придружава Кирил Котев – кмет на община Сандански.

В 08:45 часа часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще проведат работна среща с представители на Бизнеса от град Сандански. Срещата ще се състои в заседателна зала на Интерхотел „Сандански /в градския парк/.

В 09:40 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Петрич. Те ще се разходят по центъра на града по ул. „Цар Борис Трети“. В 09:50 часа те ще се срещнат с представители на бизнеса и на културни институции в Петрич, както и с кметове на населени места от региона. С тях ще бъде кметът на община Петрич Димитър Бръчков.

В 10:55 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще бъдат в Кресна. Те ще се срещнат с работещите в оранжерии за зеленчуци на фирма „Алтко“. Събитието ще се проведе до бившето военно поделение, което се намира извън града.

В 11:35 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Кресна пред офиса на партията в града, ул. „Македония“ 102,

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)