Избрани Новини

Фолклорна група от 17 разложки баби посрещна в Разлог кандидатa за президент на ГЕРБ Цецка Цачева

Цецка Цачева: "Трябва да вървим в една посока, хванати ръка за ръка всички заедно“

Самодейна фолклорна група от 17 разложки баби посрещна в Разлог кандидатa за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, председателя на Националния предизборен щаб и зам.председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатите Мария Габриел, Андрей Новаков и Андрей Ковачев и депутатите от Благоевградска област.

„Трябва да вървим в една посока, хванати ръка за ръка всички заедно - местната власт, парламентът, правителството, президентската институция“, каза Цецка Цачева пред хората в Разлог, които се спираха да говорят с нея по време на обиколката в центъра на града.

Председателят на предизборния щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов призова хората да бъдат активни и да подкрепят най-добре подготвената президентска двока – Цецка Цачева и Пламен Манушев.

„Няма да говорим срещу нашите опоненти, защото България днес има нужда от обединение. Цецка Цачева е доказала в работата си като председател на Народното събрание, че може да води диалог и да обединява различното мнение по важни за страната теми“, каза Цветан Цветанов.

По време на обиколката в центъра на Разлог жена, която се представи за земеделски производител, се спря при Цецка Цачева и Цветан Цветанов, за да благодари за направеното от ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. „Преди управлението на Бойко Борисов нямаше пари, нямаше субсидии за земеделците, а сега получаваме всякаква финансова помощ – от държавата и от Европа. Затова не искаме България да се управлява от други „експерти“ като Орешарски“, каза жената.

В центъра на Разлог кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева поднесе цветя на паметника на Васил Левски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов