Избрани Новини

Ирена Соколова: Цецка Цачева е флагман на професионализма и отговорността в управлението

За Жени ГЕРБ е привилегия да следват примера й, да умножават резултатите и постигат успехи

Цецка Цачева е  флагман на професионализма и отговорността в управлението и за  Жени ГЕРБ е привилегия да следват примера й, да умножават резултатите и постигат успехи! Това заяви Ирена Соколова на дискусионен форум „100 жени в управлението“, който се проведе днес в Перник. Събитието е под патронажа на г-жа Цецка Цачева, председател на 43-то Народно събрание.

„За всички дами е много ценно, че любезен патронаж на поредицата форуми „100 жени в България“ е председателят Народното събрание Цецка Цачева. Г-жа Цачева е жената олицетворение на високи политически и административни умения съчетани с дълбоки човешки , женски, житейски ценности“, заяви Ирена Соколова. Тя подчерта, че Цецка Цачева,с  неизчерпаемия си дух, с енергия и толерантноствече два мандата, съумява  да ръководи  парламент с доминиращо мъжко участие.

„Г-жа Цачева е един истински лидер и боец, който през цялата си политическа кариера, се е ръководил единствено от интересите на гражданите и е защитавал българските демократични ценности“, завърши председателят на Жени ГЕРБ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов