Избрани Новини

Поредна премиера в театъра

Добрич Лайф

27-10-2016, 16:05

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Театър ВЕСЕЛ посрещат Пипи Дългото чорапче

Тази вечер от 19.00 часа представят "Изневярата на Моцарт"

Тази вечер е премиерата на поредната установка на  ДТ "Йордан Йовков" - гр. Добрич - "Изневярата на Моцарт". Една комедия по Анатолий Крим. Началото на спектакъла е от 19.00 часа в камерната зала на театъра. Това е спектакъл на Стефан Спасов и сценография на Димитър Митев. В ролите участват: Радомир Андонов, Мария Гинкова, Мария Генова, Владимир Трендафилов.

Една вечер 25 годишният семеен живот на двама съпрузи ще се промени завинаги. Дуетът ще прерасне в трио - с любовницата, която мъжът вкарва за паралелно съжителство в дома им. Новата муза на композитора Евгений Александрович, изживяващ се като съвременен Моцарт, има за цел да върне вдъхновението му и той да създаде гениалния си музикален квартет... Квартет наистина се получава, но когато в дома им се появява и любовникът на съпругата. Шестдесетият рожден ден на композитора, който събира всички тях, ще се окаже поантата не само на творчеството му, но и на емоционалния му живот...

От комедия тип „Мила, влюбих се в друга жена...” със серия смешни ситуации, през сцената с интелигентното отмъщение на съпругата, до трагикомедията на финала, спектакълът „Изневярата на Моцарт” представлява вълнуващ разказ за връзката между мъжа и жената и това как тя се променя през годините, за вариациите, които претърпява любовта.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов