Избрани Новини

Ива и Велислава Костадинови възпяват българската хубост

Лично Стефан Данаилов подкрепя музикалните изяви на дуета

На Димитровден в ефира на Фен Фолк ТВ премиера направи най-новият видеоклип на сестрите Ива и Велислава Костадинови „Ой, ти, моме, Ангелино“.

Песента е по музика и текст на известната им баба Гуна Иванова. Това е и нейният своеобразен подарък към двете чаровници, тъй като песента преди време е била в нейния репертоар. Новият аранжимент е дело на Сашко Велков. Песента е весела и възхвалява хубостта на българката.

„С Велислава много харесваме тази песен още от деца“, разказва по-голямата от сестрите Ива. „Дори на един моден конкурс тя я изпълни и зае призово място, като беше единствена от участничките, избрала да изпълни фолклорна песен като допълнителен талант. С времето „Ой, ти, моме, Ангелино“ стана задължителна за изпълнения при наши концерти и участия. Хората винаги заформят голямо хоро на нея!“, допълва изпълнителката от ефира на Фен Фолк ТВ.

Видеоклипът е заснет в кв. Видима в гр. Априлци, където жителите са от най-големите почитатели на младите изпълнителки и винаги ги подкрепят. В него взема участие и Танцов състав „Балканджии“ с хореограф Маргарита Дончева. Режисьор е Ненчо Касъмов.

Интересен факт е, че лично големият Стефан Данаилов подкрепя музикалната кариера на сестрите и по-специално изявите на Велислава. Малкоизвестен факт е, че от тази година тя е студент в класа на прочутия актьор в НАТФИЗ.

„Чувствам се прекрасно в класа на Мастера!“, споделя Велислава. „Горда съм, че съм от избраните, усещам неговата подкрепа и на театралната, и на музикалната сцена. Благодаря му и в резултат на работата с него съм много по-мотивирана да работя и в двете насоки. Вдъхновена съм и за по-различни сюжети за фолклорните ни клипове с Ива. Така че очаквайте изненади за в бъдеще!“, завършва тя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов