Избрани Новини

Георги Андонов: Цецка Цачева заслужава да стане първата жена президент на България

В село Рибново депутатите Андонов и Даниела Савеклиева се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ

Цецка Цачева е кандидатът за президент с най-висока експертиза, няма друг по-подготвен от нея да заеме този пост. Тя заслужава да стане първата жена президент на България. Това заяви в село Рибново, община Гърмен, на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ народният представител Георги Андонов. Той подчерта, че кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ Пламен Манушев е военен, с богата биография, истински партиот, който ще работи в синхрон с президента.

„За да продължи развитието на страната ни, за да има стабилност, трябва да изберем Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, затова на 6-и ноември, нека гласуваме с №17 в бюлетината”, призова Георги Андонов.

„Предстоящите избори са много важни, за да се запази вярната посока на развитие на България. Не трябва да допускаме с популистки обещания да се върнат на власт БСП и ДПС. По време на техния експеримент „Орешарски” бяха спрени еврофондовете, държавата боксуваше, парламентът работеше под обсадата на гражданите”, каза народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев са най-подготвените хора, експерти в своята област, доказани професионалисти.

„Цецка Цачева доказа като председател на Народно събрание, че може да бъде обединител на различни позиции, да не забравяме и за изключителната  й роля  в екипа за преговори преди съставяне на сегашния кабинет. Заедно с Менда Стоянова и Румяна Бъчварова успяха да елиминират напрежението и да предложат балансиран състав на кабинета”, каза още Савеклиева.

На срещата в гърменското село Рибново присъстваха още общинският ръководител на ГЕРБ-Гърмен Верхат Ислямов, Асим Адемов, член на общинското ръководство.

 Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)