Избрани Новини

Плевенчанинът Милен Първанов презентира "Пробуждане", пуска нов албум догодина (Видео)

Плевен Лайф

23-10-2016, 20:54

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хайдушко сборище оживя в парк "Кайлъка" (Снимки)

Инструменталът съчетава в себе си хармонията на акустичната и електрическа китара.

Плевенчанинът Милен Първанов създаде нов видеоклип, озаглавен "Пробуждане", режисиран и заснет по негова авторска музика. Инструменталът съчетава в себе си хармонията на акустичната и електрическа китара. Посланието, което носи в себе си музиката, е насочено към идеята за осъзнаването на човека като уникално същество, търсещо своите корени, място и път към своето човешко и духовно развитие.

Видеото на Милен Първанов изпреварващо се появява преди предстоящия му нов албум, който се очаква да излезе през 2017 г., и също ще бъде озаглавен "Пробуждане", като комбинацията от акустична и електрическа китара ще бъде водеща. В албума си Първанов ще визуализира към края на всяко свое парче музиката, чрез облечени в текст послания касаещи времето в което живеем и целта на човешкото ни съществуване. Стилът е комбинация от рок и класика нюанси, несъвместим с каквито и да било комерсиални формати.

Въпреки, че Милен Първанов, като доктор по педагогика и секретар на Регионалният клон в Плевен на Национално дружество "Традиция", намира поприще в различни направления, идеята му за отварянето на човешкото съзнание към истински и ценностни неща го провокират да изразява посланията и чрез музиката си. Той прави опит да насочи вниманието на хората към истината за целта на човешкото съществуване.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов