Избрани Новини

Стефан Генов: "Тръгваме за София с нагласа за победа"

Двубоят със "Славия" е в неделя от 17.30

Отборът на "Пирин" ще направи днес последна тренировка преди гостуването на Славия в София. В нея няма да вземе участие Тони Тасев, който ще пропусне и футболната среща в неделя. Офанзивният футболист получи контузия на мача с "Лудогорец" и ще отсъства от терените поне за две седмици. В същото време в строя вече е Стилян Николов, който се възстанови от травма. За предстоящият мач с белите старши треньора на Пирин Стефан Генов може да разчита и на Тодор Траянов, който изтърпя наказание от една среща с лишаване от състезателни права. "Очаквам много труден мач, защото домакините също претърпяха загуба в предния кръг и сега ще се опитат да наваксат загубеното. "Славия" обикновено има по-големи амбиции и моментното им състояние не отговаря на тях, което пък предполага, че няма да има подценяване от тяхна страна на предстоящия двубой" - заяви Генов. "За нас по-важното е да неутрализираме играта на опитните Валери Домувсчийски и Николай Димитров и в същото време да използваме всички шансове, които ще имаме, за да постигнем добър резултат" - допълни старши треньора.
Феновете на "Пирин" организират и безплатна екскурзия за двубоя, като в 15:00 за София заминава автобус, който ще е на разположение пред хотел "Ален Мак".
Орлетата потеглят за столицата утре, ден преди мача, който ще се играе на националния стадион Васил Левски от 17.30 часа. Главен съдия на срещата е Георги Давидов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов