Избрани Новини

Цветан Цветанов в Кайнарджа: Противопоставяме се на популизма със срещи с хората

Кметът на общината заяви, че единствено при правителството на Бойко Борисов Кайнарджа е усвоила европейски средства

За десет години в активната политика ГЕРБ не загуби връзката си с хората. Ние правим кампанията си лице в лице и така се противопоставяме на популизма. Правителството на Бойко Борисов помага на населените места в цяла България. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Кайнарджа. Цветанов разговаря и с кмета на село Голеш Наим Наимов, който му постави въпрос, свързан с процедури в Министерство на земеделието и храните. Зам.-председателят на ГЕРБ се свърза с министър Десислава Танева и предаде на кмета на Голеш отговор на въпроса му в позитивна посока.

„Така работим ние. Това е истински пример за реална политика – хората ни поставят въпроси и ние им отговаряме. През 2013 година в село Голеш бе открито училище. Преди това децата в Голеш учиха в пет различни постройки. Ние разрешихме проблема, защото всички трябва да получават достъп до образование. Насърчаването на реформата в образователната система е и основен приоритет за първата жена президент на България – Цецка Цачева. Нека всички й гласуваме доверие с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември“, призова присъстващите председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Кметът на Кайнарджа Любен Сивев заяви, че единствено при правителството на Бойко Борисов Кайнарджа е усвоила европейски средства. „Резултатът от европейската солидарност се усеща от всички жители на общината – след 30 години училището в село Голеш е завършено, обновен е пътят за Голеш, бяха изградени водопроводи в селата, улиците в Кайнарджа са ремонтирани, асфалтирахме пътя в село Средище“, подчерта кметът. Любен Сивев призова всички български граждани да гласуват доверие на кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев, за да продължи тази подкрепа към гражданите на всички български общини.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов