Избрани Новини

Деца от Сандански зарадваха връстници от благоевградски дом

Подариха им детски книги, книжки за оцветяване, ученически пособия и материали, дрехи и шапки

Ученици от гимназия „Яне Сандански“ - Сандански днес направиха дарение на Дома за деца, лишени от родителски грижи "Свети Николай Мирликийски Чудотворец" в Благоевград, предаде БНР. Детски книги, книжки за оцветяване, ученически пособия и материали, дрехи и шапки за деца от 7 до 18 години зарадваха възпитаниците на социалното заведение. Организатор на акцията е Инициативен комитет "Млада България".

Само за няколко дни Мартин Николов и негови съмишленици, съученици от гимназията, успели да организират благотворителната акция, на която се отзовали хора на различни възрасти, с желание да подадат ръка на нуждаещи се от помощ и съпричастност. В събирателния пункт на площад "България" в курортния град само за два дни са събрани ученически пособия и дрехи, които преди обяд бяха предадени на възпитаниците на дома.

Следващата акция ще бъде на Коледа. Към момента не е ясно за кого ще бъдат предназначени даренията, но със сигурност ще отидат там, където е необходимо, заявиха членовете на Инициативен комитет "Млада България".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов