Избрани Новини

Пиян и без книжка рани двама гранични полицаи

Отърваха се само с леки наранявания

Пиян и без книжка рани двама гранични полицаи, след като връхлетя върху служебния им джип "Ленд Ровер", предаде Дарик. За късмет служителите на Регионална дирекция "Гранична полиция" се отърваха само с леки наранявания и след медицински преглед са освободени за домашно лечение.

Катастрофата е станала на 30 септември около 17. 30 часа на пътя между петричките села Първомай и Чуричене. Лек автомобил „Мицубиши Паджеро", управляван от неправоспособният водач А. В.33г./ от с.Михнево, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в движещ се по нея служебен джип, собственост на Гранична полиция.

В резултат на инцидента са нанесени материални щети по двата автомобила и са пострадали 37-годишният водач на лекия автомобил „Ленд Ровер" и спътникът му, които след извършен медицински преглед в ЦСМП-Петрич са освободени за домашно лечение.

Пробите с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отчели отрицателен резултат за водача на лекия автомобил „Ленд Ровер" и наличие на 1,43 промила алкохол в издишания въздух на виновника за катастрофата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов