Избрани Новини

Юношите на "Септември" и "Пирин" (Гоце Делчев) направиха равен

Юношите младша възраст на Септември (Симитли) с равен срещу връстниците си от Пирин (Гоце Делчев)

Момчетата на Петър Бандев се представиха отлично като показаха възможностите си като гости на градския стадион в Гоце Делчев. Въпреки равния резултат, симитличани показаха отлични възможности пред съперниците си. Младшата изиграха изключително здрав мач, имайки предвид грубата игра, която показваха домакините през цялото време.
"Пирин" поведе в резултата още през  първото полувреме, а симитличани в лицето на Филип Самарджийски  изравниха минути след това за 1:1. Резултатът остана непроменен до края на първото полувреме. Още в началото на втората част Александър Марков отбеляза за 2:1, но в продължението на второто полувреме "Пирин" изравни за крайното 2:2.
След края на мача Петър Бандев коментира играта на децата, които води и изрази изключителното си задоволство от представянето на момчетата.
"Въпреки грубата и агресивна игра на домакините през цялото време, моите момчета показаха много мъжка игра и характер за победа. За съжаление се стигна до изравнителен гол и не успяхме да я вземем, но децата заслужават похвала за себераздаването на терена", каза Бандев.
Следващата неделя (9-ти октомври) юношите младша възраст на "Септември" приемат като домакин отбора на "Неврокоп", съобщиха от simitli.info.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)