Избрани Новини

Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев“-Благоевград открива сезона

Премиерата на "Жената и мъжете“ е днес от 19 часа в залата на Младежки дом-Благоевград

Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ кани на своята първа премиера за сезона. Това е представлението ,,Жената и мъжете“ по текстове на Леонид Зорин. Участват Даниела Горанова и Любомир Фърков, възпитаници на проф. Крикор Азарян. Премиерата е на 27 септември /вторник/, от 19:00ч. в залата на Младежки дом-Благоевград. Режисьор на представлението е Жорето /Синът на Баш майстора/ от любимия български телевизионен сериал Любомир Фърков. Спектакълът ,,Жената и мъжете“ е типична сатира, една дисекция на човешките характери, оформили се в съвременното ни общество. Лято, слънчева сутрин, закуска. За десерт - посещение до психиатрията. Защо?! Не питай! По предписание на лекарите – смяна на климата. На планина? Не, картата е за море. Не искам! А кой те пита? Прави каквото трябва, действай както трябва, мисли за което трябва. Не, по-добре не мисли, а яж каквото ти предложат!  Сам не можеш да предположиш какво можеш да поемеш – скучно ежедневие, абсурдни срещи, неочаквани обрати, безумни контакти... И всичко гарнирано с въображение, свежест и много смях. Атрактивна комедия, която се приема на един дъх... Ела и се забавлявай!

Билети може да се закупят пред Читалище ,,Никола Й. Вапцаров“ –Благоевград, а в деня на премиерата пред Младежки дом –Благоевград.

Бранимир Митов, директор на театъра, съобщи специално за blagoevgrad.utre.bg, че пролетта на 2017г. възнамеряват да поставят "Змейова сватба" на автора Гоце Ристовски, а през май детският състав на театъра ще представи "Ромео и Жулиета". Децата на Бранимир Митов от школите му в Благоевград и Симитли и друг път са играли с успех тази пиеса, но сега ще я представят други малки театрали от школата. Две градчета от Югозапада, както и от София, искат от директора на театъра да разкрие детски театрални школи и при тях, но Бранимир Митов все още не е решил. Иначе имат покани за участия във фестивали, и през ноември децата ще бъдат на фестивал в София, ще се ходи и в Перник, Пазарджик, Банско и др., но засега всички очакват с нетърпение премиерата на "Жената и мъжете"!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов