Избрани Новини

"Септември" записа 2:1 срещу "Вихрен"

В неделя "Септември" посреща "Велбъжд"

"Септември" победи "Вихрен" с 2:1 в първия кръг от мачовете за Купа на Аматьорската футболна лига. Срещата се игра на стадион „Арена” в Крупник, като симитличани бяха домакини, съобщиха от община Симитли.

През първото полувреме играта вървеше трудно, но въпреки това "Септември" имаше някои положения, които не успя да реализира. Гостите изпуснаха също доста положения още в началото на първото полувреме. В 35-ата минута след отсъждане на дузпа в полза на "Септември" Смилен Златанов откри резултата. До края на полувремето играта, която показаха момчетата на Иво Тренчев не бе задоволителна.
На полувремето в игра на мястото на Кирил Георгиев влезе Андон Гущеров. Не след дълго, в 59-тата минута гостите се възползваха от недогледана ситуация на симитличани и изравниха за 1:1. Второто полувреме бе наситено с изпуснати ситуации от страна на "Септември", които  можеха да преобърнат мача в своя полза с доста внушителен резултат. Едва в края на редовното време Смаил Креболиев обърна резултата и вкара с глава за крайното 2:1.
Спортно-техническото ръководство на "Септември" (Симитли) изрази задоволството от резултата и спечелената среща, но играта на футболистите не бе най-доброто, с което отбора може да се похвали.
В неделя, 25 септември, "Септември" (Симитли) посреща "Велбъжд" (Кюстендил) на собствен терен от 17:00 часа, в VIII кръг от Югозападна Трета лига.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов