Избрани Новини

Дневният център в Гоце Делчев празнува рожден ден

Планират създаване на Център за социална рехабилитация

С чудесен празник Дневен център за работа с деца с увреждания "Символ на любовта" – Гоце Делчев отбеляза своя девети рожден ден. Денят съвпадна и с големия християнски празник Св. мъченици София, Вяра, Надежда и Любов.

В Дневния център вчерашният ден бе обявен за Ден на отворените врати, за да могат да се запознаят повече хора с условията и работата там.

По традиция на празненството, което се прави ежегодно, присъстваха кметът на общината Владимир Москов и заместник–кметът Саид Иброш.

Кметът на Гоце Делчев изказа сърдечна благодарност на Йост Щалшмид – председател на фондация „Символ на любовта“, за добрата съвместна работа до момента и за всичко, което правят в центъра в подкрепа на децата с увреждания и техните семейства. Двамата обсъдиха актуалните въпроси, касаещи работата на Дневния център и коментираха възможностите за създаване на Център за социална рехабилитация.

"Благодарен и признателен съм за това, което правите за хората в неравностойно положение и техните близки в нашия район", каза кметът Владимир Москов и подчерта, че и занапред община Гоце Делчев ще продължи активно да подкрепя социалните инициативи на фондацията.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)