Избрани Новини

Цветанов награди финалистките в Световното първенство по планинско бягане в Сапарева баня

Цветанов поздрави специално Маринела Нинева, която финишира първа от българските участнички в състезанието

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов награди финалистите при жените на 32-рото Световно първенство по планинско бягане, което се провежда в Сапарева баня.

На финала на състезанията в трите категории състезатели - мъже, жени и юноши, присъстваха също министърът на младежта и спорта Красен Кралев, председателят на БФЛА Добромир Карамаринов, Димитър Кисьов - председател на Комисията по планинско бягане и кметът на Сапарева баня Калин Галев.

Цветанов поздрави специално Маринела Нинева, която финишира първа от българските участнички в състезанието.  Зам.-председателят на ГЕРБ награди трите финалистки - Андреа Майер от Австрия, Валентина Белоти от Италия и Кристел Девоал от Франция.  

 “За моя голяма радост тук срещнах  моята треньорка по лека атлетика Василена Амзина. Та е първата жена в България и втора в света, взела 800 м. за време  под 2 мин.”, обясни Цветан Цветанов.   Председателят на ПГ на ГЕРБ разговаря и с Петър Петров – най-добрият спринтьор на България за всички времена.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)