Избрани Новини

Певицата Дения Пенчева завърши семестриално магистратурата си

Изучава "Продуцентство и креативна индустрия"

„Дигитални маркетингови комуникации“ и „Статистика“ бяха последните успешно взети изпити от фолклорната изпълнителка Дения Пенчева. С тях тя завърши семестриално магистратурата си „Продуцентство и креативна индустрия“ към Факултета по журналистика към СУ „Св. Климент Охридски“.

Амбициозната изпълнителка от ефира на Фен Фолк ТВ се подготвя усилено за дипломната си защита, която ще е през ноември. Успоредно с това тя работи и по нов фолклорен проект, в който ще покаже отново нещо новаторско и модерно.

„Смятам, че за да е успешен един човек, трябва да се развива не само в една, а поне в няколко области. Затова след бакалавърската ми степен по „Поп и джаз пеене“ при доц. Етиен Леви и бакалавърската ми степен по „Актьорско майсторство“ в класа на Цветана Манева, сметнах че искам да специализирам и в насоката на продуценството. Една необятна материя, в България различно възприемана и практикувана, за разлика от световните стандарти, но много интересна и полезна за мен в редица направления! Всичкият опит от образованията ми помага в крайна сметка да бъда актуален фолклорен артист-изпълнител и да пречупвам през своите виждания народната ни музика – моята най-голяма любов към момента“, споделя изпълнителката на „Стани, моме, да заиграш“.


 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов