Избрани Новини

Убиха астролога предсказал смъртта на Майкъл и Уитни

Тялото му е намерено в мексиканския курорт Канкун

Полицията в Мексико разследва убийството на колумбийския ясновидец Родриго Родригес. Той е бил намерен мъртъв в туристическия курорт Канкун.

Трупът на Родриго Родригес, който предсказа смъртта на поп звездата Майкъл Джексън е окрит сутринта от 27 август в собствения му офис. Мъжът е починал от огнестрелна рана. Гадателят е бил прострелян в главата, пише El Espectador.

За инцидента става ясно след като хора от близкото заведение до офиса му се оплакали от ужасна миризма на мърша.
Родригес стана известен благодарение на факта, че започна да прави прогнози за живота на известните хора в Мексико. Той редовно участва в различни телевизионни предавания и събития, планирани месеци предварително.

През октомври, астрологът щеше да лети до Испания, за да разкрие тайните на бъдещето на членове от кралското семейство. Самият Родригес заяви, че това е "важна стъпка в кариерата му", съобщава The Daily Mail.

Смята се, че Родригес е предсказал смъртта на Краля на попа Майкъл Джексън през 2009 година. Самият астролог също така заяви, че е предвидил смъртта на певиците Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус .

Астрологът предсказа и смъртта на Лейди Гага през 2014. Въпреки това, певицата преживя този "опасен" период.

Убийството на Родригес не е единствената смърт на известен колумбиец в Мексико през последния месец. В началото на август, осакатеното и голо тяло на модела Стефани Магон Рамирес бе открито в Мексико Сити.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)