Избрани Новини

"Марек Юнион-Ивкони" продаде Златан Йорданов в Румъния

Отива в отбора на "Крайова"

Волейболният отбор на "Марек Юнион-Ивкони" осъществи поредния си сериозен трансфер. Дупничани се споразумяха с шампиона на Румъния "Крайова" за посрещача Златан Йорданов.

"Да, трансферът на Златко може да се каже, че е почти финализиран. Имаше оферти за него от непретенциозни клубове от чужбина, дори с по-добри условия и за играча, и за нас. Но нашата клубна политика не е да правим трансфери на всяка цена на играчите си, а все пак да търсим някакво ниво. Офертата на румънския шампион дойде и се разбрахме за часове. Златко се договори за личните си условия, двата клуба също си стиснахме ръцете, така че остава документално да приключим трансфера. Преостъпихме го за една година. Той ще им е много полезен особено при участието им в Шампионска лига. Целият клуб му пожелаваме успех", коментира мениджърът на клуба Людмил Найденов.

Йорданов натрупа солиден стаж в Европа като игра във Франция и Турция. Преди 2 години стана вторият най-добър посрещач на този пост в турското първенство.

От другата седмица тренировки с "Марек Юнион-Ивкони" започва диагоналът Венелин Кадънков. Той ще се готви с 4-кратните ни шампиони, като само при много сериозна оферта ще напусне.

Национал на Турция ще акостира в Дупница до 3-4 дни, разкриха още от щаба на дупничани. "Става въпрос за младежки национал, който ще изкара няколко дни при нас, за да го видим. Като изкара пробите, ще преценим дали да му предложим конктракт. Нека пристигне и го видим и тогава ще обявим повече подробности за него", допълни клубният началник.

В Дупница чакат и екзотично попълнение от Уганда, който се очаква след 10-15 дни да започне тренировки, съобщава още zadupnitsa.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)