Избрани Новини

Ясни са финалистите в турнира "Купите на община Благоевград"

Спорт

02-09-2016, 11:31

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Драматични и вълнуващи футболни срещи във втория ден на състезанието

Това е четвърто издание на спортната проява

Вчера приключиха елиминационните срещи на двете възрастови групи от IV Международен детски футболен турнир „Купите на община Благоевград“. Футболните двубои се играха на терените на стадион „Христо Ботев“ и терените село Рилци.

Отборите от набор 2003 на ПФК „Славия“ и ПФК „Вардар“ играха от 09:00 часа на стадиона в с. Рилци. Двубоят бе загубен от белите с 0:3. След тях един срещу друг се изправиха връстниците им от ОФК „Пирин“ и Академия „Пандев“. "Орлетата" играха с хъс много за победа, като водеха в резултата, но в крайна сметка загубиха с 2:4.

От 09:00 часа на другия терен в с. Рилци се проведоха срещите на набор 2004 между отборите на ФК „Пирин 2001“ и Академия „Пандев“. В редовното време срещата завърши с равенство 1:1 и се стигна до дузпи. Пиринци изпуснаха една дузпа и загубиха с общ резултат 5:6. В другата среща на набор 2004 между ПФК „Цървена звезда“ и ПФК „Ботев“ също не излъчи победител в редовното време, като си отбелязаха по две попадения и също стигнаха до дузпи. Вратарят на „канарчетата“  показа усет и ловкост и успя да парира битата топка, с което донесе победата на „Ботев“ краен резултат 6:7.

На стадион „Христо Ботев“ от 17:00 часа се срещнаха отборите на „Динамо“ и „Вардар“ - набор 2004. Хърватските момчета надиграха своите връстници с 1:0.

От 18:30 часа се игра мач между съставите на „Славия“ и „Войводина“. Белите загубиха мача с футболистите от Нови Сад с 0:6.

В другите две срещи, играни на стадион „Христо Ботев“ от набор 2003, ПФК „Динамо“ и ПФК „Левски“ завърши 2:0, а в последния мач между „Цървена звезда“ и „Войводина“, в редовното време завършиха при нулево равенство. След изпълнения на дузпи малките таланти на най-популярния сръбски клуб взеха победа с 5:4.

Днес се играят финалните срещи. От 20:30 часа е финалната среща между „Динамо“ и „Войводина“.

На стадион „Христо Ботев“ футболистите на „Войводина“ и „Левски“ - набор 2003 играят от 17:30 часа за 3 и 4 място. Финалът на връстниците им от „Динамо“ и „Цървена звезда“ ще излязат за победа от 19:00 часа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов