Избрани Новини

Даниела Панайотова и Георг Георгиев наградиха призьори в студентска академия

Спорт

29-08-2016, 11:48

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

DobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 400 студенти се включиха в Летния университет в Албена

На 14-ото издание на летния университет на НПСС

Народните представители от ГЕРБ Даниела Панайотова и Георг Георгиев наградиха призьорите в 14-ото издание на летния университет на Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС). Академията се проведе в курорта Албена.

Официални гости на тържествената церемония бяха също евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Галя Василева – член на националното ръководство на МГЕРБ и Лилия Христова - директор на дирекция „Образование и младежки дейности” в община Варна. Христова бе отличена със специален приз за принос в развитието на летния университет на НПСС.

Гостите на тържествената церемония връчиха медали и шампионски купи на студентите, класирали се от първо до трето място в общо десет вида спорт - плажен футбол, волейбол, стрийтбол, тенис, плуване, лекоатлетическа и плажна щафети, дърпане с въже, плажен крос и трибой. В надпреварите се конкурираха над 400 младежи от цялата страна. По-рано академията бе  открита с публична дискусия, озаглавена „Студентските съвети – стъпало по пътя и ролята на студентите в процеса на вземане на решения”, с модератор  Марица Гърдева - общински съветник от ПП ГЕРБ-Варна, председател на ПК „Търговия, туризъм и рекламна дейност“ към ОбС-Варна. 

По време на награждаването народният представител Даниела Панайотова пожела на студентите да пренесат шампионския дух във всички сфери на обществения живот.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов