Избрани Новини

Юношите на "Пирин“- Разлог участваха в Международния футболен турнир "Евима Къп“

В началото на септември ще участват в Международния футболен турнир "Балканика къп“

Участието на Детската юношеска школа на „Пирин“-Разлог в МФТ „Евима Къп“ бе в две възрастови групи.
Децата, родени през 2007 г., с треньор Спас Манушкин, заеха 5-то място от 9 отбора след победи над "Монтана" с 4:2, над "Стяуа" с 3:2 и загуба от "Добрич" с 5:2.
Футболистите, родени през 2005 г., чийто треньор е Тихомир Добрев, спечелиха бронзовите медали след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби. Те са с равен брой точки с именития отбор на английския "Нотингам", но заради по-добрата голова разлика англичаните взеха среброто. За момчетата на Тихомир Добрев има и индивидуална награда за най-добър полузащитник на Кристиян Сланчев.
„В началото на септември ДЮШ на „Пирин“-Разлог ще участва в Международния футболен турнир „Балканика къп“ с две възрастови групи-родените през 2005 и 2008 деца. Дни преди това родените през 2000 г. и 2002 г. ще участват в Международния турнир по футбол „Несебър Къп“, съобщи шефът на школата Христо Джоджов.
Детско-юношеската школа, с подкрепата на Община Разлог, продължава да залага на младите футболни таланти и да ги обучава чрез различни турнири и състезания, с което се развива техните умения и потенциал, сподели още Христо Джоджов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов