Министър Василева и Боян Петров заедно със служители от МОСВ изкачиха Черни връх

Тимбилдингът на МОСВ е „генерална репетиция“ преди другите два големи похода в рамките на кампанията "Яко е да си еко 2"

Близо сто служители на Министерството на околната среда и водите, начело с министър Ивелина Василева изкачиха Черни връх в Природен парк „Витоша“. Водач бе алпинистът Боян Петров. Към групата се присъедини и бившият министър на околната среда и водите Нона Караджова, която също е запален планинар. Екипът на МОСВ тръгна към върха от хижа „Алеко“. Алпинистът наложи добро темпо, но групата го следваше неотклонно. На върха десетки планинари спираха министър Василева и Боян Петров, за да си поговорят  и снимат за спомен.


Тимбилдингът на МОСВ е  „генерална репетиция“ преди другите два големи похода в рамките на кампанията "Яко е да си еко 2". Първият е изкачването до връх Мальовица в  Национален парк „Рила“ на 11-ти септември. А вторият  е до най-високия водопад - Райското пръскало, в Национален парк „Централен Балкан“ на 2-ри октомври. И в двата похода са поканени да се включат всички желаещи. Водач отново ще е Боян Петров.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"