Избрани Новини

Певица от Ансамбъл "Пирин” каза "Да” пред 2000 души във Франция

Животът

17-08-2016, 19:42

Снимка:

agencia.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Франция е възхитена от Ансамбъл "Пирин"

Ансамбъл "Пирин" на турне във Франция

Приятелят й Михаил Аладжов, танцьор в ансамбъла x предложи брак

Певицата от Ансамбъл „Пирин”  Славина Пулева със сигурност ще запомни датата 15 август 2016 г., информира agencia.bg Но не защото е един от най-хубавите християнски празници Голяма Богородица, а заради неочакваната изненада, която получи след края на фестивал във Франция.

След участието на  Ансамбъл „Пирин” президентът на Международния фестивал помолил Славина да излезе пред другите. Тя си помислила, че ще я накарат да пее, тъй като е най-младата от всички певици. Но огромна била изненадата й, когато пред нея коленичил приятелят й Михаил Аладжов,  който е танцьор в ансамбъла и я очаквал с предложение за брак. Предложение, на което няма как да се откаже, а емоцията била невероятна, тъй като Славина Пулева казала „да” пред 2000 души. Първоначално тя стояла шокирана, тъй като всичко било изненада. Пръстенът Михаил купил от Париж, а  ръководителят на ансамбъла Данислав Кехайов бил наясно с цялата завера.

Цялата зала избухнала в аплодисменти, всички станали на крака, а танцьорите понесли младите влюбени на ръце. С викове „горчиво” всички от ансамбъла се хвърлили да прегръщат колегите си. Емоциите продължавали с пълна сила и след излизането от сцената, когато колегите им ръкопляскали и пеели с пълно гърло „Ела се вие, превива”.

Хиляди коментари и харесвания получиха снимките  и клипчетата, качени във Фейсбук, като всички се възхищават на смелостта на Мишо и голямата вълнуваща новина за двамата влюбени.

Тази вечер младите се прибират от Франция, а родителите им ги чакат с голямо нетърпение, за да разказват за преживените емоции.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)