Избрани Новини

Обстрелваха влак в района на ромската махала край София (снимки)

Влакът се движел по линията София-Кулата

Читател на blagoevgrad.utre.bg изпрати на редакционната ни поща информация за обстрелване на влаковата композиция, в която се возил вчера- 13 Август, по линия София-Кулата.

В района на ромската махала в началото на столицата, се чул удар по вагона, вследствие на което по ръба на прозореца на вагона се отпечатала бяла следа от материала, с който е бил уцелен влакът.

Читателят съветва всички пътуващи по тази линия, както и всички, които преминават покрай ромската махала, да бъдат бдителни и да спазват някои основни неща за предпазване от хвърлени предмети по посока на влаковете:

- сядайте далеч от прозореца на вагона; при възможност не избирайте седалката до прозореца.

- ако все пак сте избрали да седнете до прозореца, сложете си слънчеви очила и изберете тази седалка, която гледа срещу движението- така ще може да виждате какво се задава срещу Вас и да реагирате, ако видите, че някой се готви да хвърли нещо по влака. В повечето случаи хората, които замерят влака, хвърлят зад прикритието на гъста растителност, така че да останат незабелязани.

Ако и Вие имате информация, която е обществено значима, изпратете ни я на адреса на редакцията: info-blagoevgradutre@bulgariautre.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов