Избрани Новини

Новият ловен сезон откриха дружинките в община Симитли

Започнаха го с курбан, наздравици и трапези

Новият ловен сезон откриха днес дружинките в община Симитли. Стотиците ловджии от общината са едни от най-запалените, а кметът Апостолов успя да отиде при част от тях, за да им пожелае наслука през новия  сезон, съобщи simitli.info.
38-ма ловна дружинка от село Сушица откри ловния сезон с дълга трапеза и веселба на добре укрепения бивак в селото. Млади и стари заедно кроиха плановете си за предстоящия улов.
37-ма ловна дружинка в село Крупник също не пропусна да открие сезона още в първия ден. В дивната красота на крупнишкия балкан десетки ловджии се бяха събрали и вдигнаха наздравици  по повод откриването. Един казан вкусен курбан къкреше, за да може всички да се нахранят подобаващо и да вдигнат веселба .
В 39-та ловна дружинка от Симитли, чийто бивак е в подножието на Коматинските скали, имаше двоен повод за празнуване днес. Над 30 ловци празнуваха откриването на сезона и раждането на втората дъщеря на един от най-запалените ловджии от групата Александър Кръстев. Щастливият татко черпеше всички за новородената дъщеря, а дядото Любомир Бельов, който също е ловец, се похвали с четвърто внуче.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов