Избрани Новини

"Хонда Драг Дей"-Дупница 2016" обещава много емоции

Надпреварата ще се проведе днес

Почитателите на автомобилизма и високите скорости ще имат възможност да изпитат много емоции на предстоящото през следващата седмица Хонда Драг Дей – Дупница 2016. Надпреварата ще се проведе днес от 10:30 часа на пистата до Сапарева баня. Участниците ще бъдат над 50, като те ще премерят сили в класовете:

Клас А – до 1400 куб.см

Клас В – до 1600 куб.см

Клас С – до 2000 куб.см

Клас D – над 2000 куб.см + всички Турбо автомобили

Организатори на състезанието са Иван Иванов и Никола Диловски. Състезанието се провежда с любезното съдействие на  M&S Auto гр.Велико Търново, Борса Слави, фирма "Мередиан" и Петрогаз. Организаторите заявиха, че са се погрижили за всичко от сигурността до забавленията за участници и зрители. Миналата година щоуто събра над хиляда почитатели на високите скорости. Надпреварата се провежда за 8-ма година, като всеки път събира все повече зрители, съобщава zadupnitsa.com.

Програмата предвижда:

9-10:30 часа :Записване на участниците по класове, попълване на декларации и теглене на жребий за стартова решетка. Записването за участие, както и заплащането на таксите ще се извърши при организаторите.

10.00 – 11.00 часа – свободни стартове само за автомобили Хонда

11.00 – стартиране на състезанията по класове

След приключване на класовете ще има награждаване и отново свободни гонки, само за автомобили Хонда Абсолютно се забранява употребата на алкохол от страна на участниците по класове. При установяване на такъв водач, същият ще бъде автоматично дисквалифициран.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов