Избрани Новини

Община Петрич благодари на АПИ

Агенцията ремонтира няколко ключови пътни връзки

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков изпрати благодарствено писмо до служителите в Областно пътно управление - Благоевград за предприетите действия за възстановяне на асфалтовата настилка и подобряване състоянието на участъци от републиканската пътна мрежа, преминаващи през общината. През последните месеци от бюджета на АПИ, чрез програмата за текущ ремонт и поддържане, са предприети мерки за по-удобното и безопасно шофиране по третокласните пътища III-108 - в участъка от град Петрич до разклона за Рупите, и на път III-198 от Гоце Делчев през Петрич до Златарево.

В писмото си кметът Бръчков подчертава, че с ремонтирането на отсечките се подобряват условията за бизнес в общината и не се търпят загуби от ползването на обходни маршрути.

"Освен всичко това, качествената и бързо извършена работа допринесе за подобряване облика на община Петрич. Това подпомага усилията на общинската администрация да затвърди Петрич и региона като привлекателна дестинация, предпочитана от туристите предвид географското й разположение, историческите, културни и природни забележителности.", пише до служителите от ОПУ-Благоевград кметът Димитър Бръчков.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)