Българката, спечелила 68 милиона евро от лотарията, е от Плевенско (Видео)

Животът

04-08-2016, 07:50

Снимка:

RTV Castilla-La Mancha

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Българка спечели 68 милиона евро от лотария в Испания

Историята на Гошка Георгиева от град Искър завладя Испания

Невероятният късмет на една българка се превърна в гореща тема в Испания и у нас. След като 61-годишнината Гошка Георгиева спечели рекордните 68 милиона евро от испанската лотария, в плевенския град Искър, където живеят роднините й, празнуват.

Гошка, която почти не говори испански, въпреки че живее в страната от 16 години, има двама синове и четирима внуци, които още не могат да повярват, съобщава Нова телевизия.

Докато живеела в Искър Гошка правела фенерчета, а мъжът й Марин карал линейка. В чужбина заминало цялото семейство заедно със синове и снахи.

Най-близките им роднини в града обаче се страхуват и не искат да говорят с никого. Милионите ги стреснали, а от два дни Коста няма връзка с балдъзата си Гошка и съпруга й.

Местните разказват, че това не са първите милионери от Искър, спечелили от лотарията в Испания. Гошка е третата, но с най-голяма сума.

Първата реакция на Гошка в репортаж на Телевизия „Кастия ла Манча” засне момента, в който българката разбира, че е станала милионерка и показа щастливия фиш.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен