Избрани Новини

Верея представи двамата нови

Спорт

28-07-2016, 11:46

Снимка:

starozagorci.com

Автор:

Руслан Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Берое отпадна от Европа

Спартак ще загрее за новия сезон с Берое

Днес ръководството на Верея представи двете най-нови попълнения в състава си - Момчил Цветанов и Илиян Йорданов. И двамата се присъединяват към клуба като свободни агенти.

За последно Цветанов игра за тима на ЦСКА, с който през миналия сезон спечели Купата на България. "Верея е нов отбор за родния ни елит и се надявам с опита си да помогна на по-младите момчета в състава", заяви при представянето си 25-годишният футболист, пише starozagorci.com.

Другото ново попълнение Илиян Йорданов не пропусна да благодари на ръководството на старозагорци за предоставената възможност отново да играе сред най-добрите в българското първенство. "Тук съм, за да помогна на Верея при дебюта на тима във висшия ни ешалон, но също така и на себе си, за да се върна към най-добрата си форма". За последно крилото игра за сръбския Борац Чачак. Преди това е защитавал още цветовете на Левски (София), двата пловдиски гранда - Ботев и Локомотив, Любимец, както и турския Денизлиспор.

На днешната пресконференция присъства и старши треньорът на Верея Александър Томаш, който сподели, че пред неговия щаб не е поставяне конкретна цел за класиране в края на сезона. "Няма да гоним резултати на всяка цена, нашата цел е да изградим собствен стил на игра, който да се харесва на хората по трибуните", допълни младият специалист.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов