Избрани Новини

Юношите старша възраст на ОФК "Пирин" заминаха на лагер в Банско

Спорт

26-07-2016, 17:04

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Пирин" представи новата си екипировка

"Пирин" пусна абонаментните карти

“Орлетата” ще изиграят три контролни срещи за 10 дни

ДЮШ на ОФК "Пирин" Благоевград бе включена в Програмата за развитие на ДЮФ, финансирана от БФС и ММС. В рамките на тази програма по три формации от няколко клуба в страната ще се подготвят в три тренировъчни центъра на страната. В Югозападна България домакин на тренировките е Банско. Първи на лагер в курортния център заминаха юношите U19, с наставник Йордан Боздански. В рамките на 10 дни “орлетата” ще тренират двуразово и ще изиграят три контролни срещи.

На 30 юли благоевградчани излизат срещу “Славия”, на 2 август срещу “ЦСКА” София и на 5 август срещу “Локомотив” Пловдив. В дните когато нямат мачове, юношите на ОФК “Пирин” ще тренират на футболните терени в близост до хотел “Пири” в Банско.

За начало на програмата в първия ден от лагера, треньори и футболисти участваха в семинар на инструктори от Съдийската комисия на БФС.

На 5 август за Банско ще заминат юношите до 17 години с треньор Васил Петров, а последната група състезатели на “Пирин”, тези до 15 години с наставник Александър Царевски ще започнат тренировъчния лагер на 17 август. Всички формации на ОФК “Пирин” ще се изправят в контроли срещу “ЦСКА” София, “Славия” и “Локомотив” Пловдив.

Програмата за развитие на ДЮФ на БФС и ММС дава отлична възможност на млади футболисти и техните треньори да се подготвят при отлични условия преди началото на първенствата в елитните групи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов