Избрани Новини

Цветя от името на евродепутите от ГЕРБ/ЕНП бяха поднесени пред бюст-паметника на Левски в Сапарева баня

Цветятa бяха положени от Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ

Цветя по повод 179 години от рождението на Левски бяха поднесени в Сапарева баня от името на евродепутата д-р Андрей Ковачев и от членовете на ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент. Цветятa бяха положени от Михаела Крумова - член на НИС на ЖГЕРБ и организационен секретар на ГЕРБ - Кюстендил.

По повод годишнината от рождението на Апостола, в Сапарева баня бе открит официално негов бюст-паметник. Паметникът е поставен срещу сградата на Общинска администрация – Сапарева баня. Негов автор е Иван Петров, а самото изграждане бе по инициатива на кмета на общината Калин Гелев и на инициативен комитет. В дарителската кампания се включиха активно съветниците от ГЕРБ - Сапарева баня, общинското ръководство на политическата сила и нейни представители от цялата област Кюстендил.

Монументът бе тържествено открит от градоначалника на Сапарева баня Калин Гелев, който изрази признателност към всички дарители, подкрепили идеята. Сред гостите на откриването бяха народният представил и областен координатор на ГЕРБ Кирил Калфин, областният управител Виктор Янев, общински съветници и представители на различни организации.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)